Publicitat
ESPORTS

‘Play-off’ exprés: de Múrcia… a Las Rozas de Madrid?

Aspecte de les instal·lacions de Las Rozas que podria ser la seu del 'play-off' exprés / RFEF

Gir inesperat. Semblava tot encarrilat i, de fet, s’havien fins i tot filtrat els quatre escenaris per la disputa dels partits, però, ara per ara, Múrcia ha quedat descartat com a seu única del ‘play-off’ exprés d’ascens a Segona Divisió A. Segons apunten diferents mitjans d’àmbit estatal, a les últimes hores les negociacions entre la Federació Espanyola de Futbol i la Federació murciana s’han trencat per desavinences en el tema econòmic sobre la utilització dels diferents estadis de la regió. S’havia donat el vistiplau logístic per jugar a Múrcia, Cartagena, San Pedro del Pinatar i Lorca.

Fonts properes a la Federació Espanyola han assegurat al Diari de Sabadell que “ara mateix s’estan estudiant diferents possibilitats”, però tot apunta a la que sempre havia estat la segona gran opció: Las Rozas de Madrid, l’anomenada Ciudad del Futbol. Les instal·lacions de la mateixa Federació Espanyola de Futbol ofereixen les màximes garanties i sembla l’alternativa més probable. El problema podria ser l’elecció dels estadis de la zona madrilenya per disputar els 14 partits del play-off.

Amb aquest contratemps inesperat, el sorteig que tothom donava per fet que seria el pròxim dilluns, dia 8, també ha quedat paralitzat. De fet, en la circular emesa per l’ens federatiu es parlava “a partir del dia 8”. La idea de José Luis Rubiales era fer coincidir l’anunci de la seu i el sorteig per donar més transcendència mediàtica al play-off exprés. Això serà impossible dilluns i caldrà esperar uns dies com a mínim. D’altra banda, la plantilla del Centre d’Esports podrà entrenar en grups de 10 jugadors a partir del dilluns després d’accedir Sabadell a la Fase 2 de la desescalada. Una bona notícia per Antonio Hidalgo i els seus homes encara que aniran a remolc d’altres equips que ja fa dies entrenen de manera grupal.

Publicitat
Comentaris
To Top