Publicitat
EDITORIAL

Què necessites?

Durant la desescalada, s’ha parlat molt de la importància del comerç de proximitat per a l’activitat econòmica local. Des de diferents àmbits s’han impulsat accions de suport a aquest sector, que és el més important de la ciutat. Després d’una profunda reflexió sobre quina és la millor manera d’ajudar els botiguers de la ciutat, el Diari de Sabadell ha iniciat la campanya ‘A Sabadell hi ha de tot!’.

Publicitat

Es tracta d’una iniciativa multiplataforma amb la qual volem que els sabadellencs prenguin consciència de les possibilitats que hi ha aquí, just al costat de casa seva. Ho fem perquè de veritat creiem que a Sabadell es pot trobar de tot. És un concepte senzill però que ha de tenir continuïtat en el temps, perquè sabem que assolir aquest objectiu requereix constància. Necessitarem el suport dels nostres lectors tant de l’edició escrita, com de la web i també dels nostres seguidors a les xarxes socials. Amb la seva ajuda, com sempre, aconseguirem empentar el comerç de Sabadell just ara quan més ho necessita. Endavant, doncs, digues: què necessites?

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top