Oci i cultura

Tornen els concerts presencials: Lu Rois al juliol a Terrassa

La programació cultural comença a remuntar i s’anuncien ja concerts i espectacles per aquest estiu. Si la setmana passada era l’Ajuntament de Sabadell qui anunciava algunes actuacions per juliol, ara són artistes locals els que comencen anunciar bolos. És el cas de la pianista i compositora sabadellenca Lu Rois, qui actuarà el proper 18 de juliol a Terrassa.

Rois actuarà al juliol a Terrassa / D.S.

Ho farà a un escenari emblemàtic i amb encant: El castell Cartoixa, al bell mig del parc de  Vallparadís. El concert, que arrencarà a les 20 h, tindrà lloc a l’aire lliure, a fi de garantir les mesures de seguretat higièniques decretades per aquest tipus d’esdeveniments. “Obrir els ulls. Veure-ho tot nou. El què era tan clar, semblava clar, just ara ho és”, canta Rois, amb clarividència, en un dels seus temes. L’entrada pel concert, que organitza l’Ajuntament mitjançant el programa Terrassa Música Moderna, té un cost d’11 euros.

Comentaris
To Top