Ciutat

Detingut per conduir begut i empènyer els agents que li feien la prova d'alcoholèmia

La Policia Municipal ha detingut aquesta passada matinada un home de 38 anys per atemptat a agents de l'autoritat. Els fets han passat a les 3.00 h en un espai que el cos no ha concretat, un cop han tingut signes evidents que el conductor circulava sota els efectes de l'alcohol.

Un cop aturat el vehicle, han sotmès l'home al test, no sense complicacions. En el moment de fer la prova ha emès els agents, sobretot en el moment en què han procedit a immobilitzar el vehicle per traslladar-lo al dipòsit municipal.

Ha estat llavors quan s'ha decidit detenir-lo per un presumpte delicte d’atemptat als agents de l’autoritat, a més d’un presumpte delicte contra la seguretat viària per negar-se a sotmetre’s a les proves de detecció d’alcohol legalment establertes.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top