Publicitat
EL TEMPS

Baixada del termòmetre

La temperatura seguirà baixant lleugermanet aquest divendres. La mínima es mourà entre els 14 i 19 ºC, mentre que la màxima arribarà a valors d'entre 23 i 28 ºC.

Publicitat

De matinada cel entre mig i molt ennuvolat en general, si bé a punts del terç nord el cel romandrà cobert o molt ennuvolat. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà i es restringirà a punts del quadrant nord-est, i al litoral i prelitoral central. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est que deixaran el cel mig o molt ennuvolat, puntualment cobert; a la resta del país estarà serè o poc ennuvolat.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top