Publicitat
Ciutat

Pas endavant per remodelar l’entorn de l’escola Miquel Martí i Pol

Les naus que caldrà enderrocar / ANNA MENA

El ple municipal ha aprovat per unanimitat la verificació del text refós de la Modificació puntual del Pla general municipal d’ordenació de Sabadell de la unitat d’actuació UA-9 als carrers de Sant Pau i Zurbano (MPG-103). Concretament, es tracta de l’illa de cases on es troba l’escola Miquel Martí i Pol i el gimnàs Llenas, a més d’un antic taller mecànic, ja tancat.

La modificació urbanística, que es va iniciar en el mandat anterior, preveu la creació d’una plaça a tocar de l’escola, a més d’ampliar el centre educatiu. L’aprovació feta aquest dimarts inclou la reordenació del sòl destinat a ús residencial i l’increment de la superfície de sostre edificable.

A més, cal definir i emplaçar el sòl destinat a habitatge de protecció pública, que suposarà un 30% del total. El ple ha posat de manifest la necessitat de seguir treballant en la reordenació urbanística, que en aquest cas podria allargar-se un termini de 4 anys, segons va informar en roda de premsa el portaveu del Govern, Pol Gibert.

“Hem de fer un anàlisi de com ha evolucionat el pla de 1993, sobretot en l’àmbit del Centre”, ha assenyalat qui va ser alcalde i tinent d’alcalde d’Urbanisme, Maties Serracant.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top