Publicitat
Ciutat

Atropellen un home gran quan creuava un pas de vianants a l’avinguda de Barberà

El lloc de l'accident / D.S.

Un turisme ha atropellat aquest dilluns al matí un home gran quan creuava un pas de vianants a l’Eixample. Concretament, els fets han passat cap a les 9.45 h a la confluència de l’avinguda de Barberà amb el carrer de Ferrer de Blanes.

Segons testimonis dels fets, l’home estava creuant el pas de vianants quan el turisme l’ha colpejat. L’impacte ha estat tan fort que l’home ha picat amb el cap al vidre frontal del cotxe, on s’ha originat una esquerda en el parabrisa.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat una dotació dels Mossos d’Esquadra i tres de la Policia Municipal. A més, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès l’home al mateix lloc dels fets per les contusions patides.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top