DSTaula

El can feu obre tots els migdies i dissabte al vespre

Villagrasa, amb part de l’equip
Villagrasa, amb part de l’equip / LLUÍS FRANCO

Els 50 anys de vida no se celebren cada dia. I el restaurant Can Feu, del barri del mateix nom de Sabadell, ja ha superat el mig segle de vida, amb molt bona salut, després de la sotragada de l’estat d’alarma. “De seguida ens vam posar a preparar menjar per encàrrec i, dins de les dificultats del moment, ens ha anat força bé. Continuem oferint el servei, sobretot el cap de setmana”, detalla el cuiner Josep Maria Villagrasa.

La crisi també ha fet que apostin per altres novetats: “Ara obrim tots els migdies, de dilluns a diumenge, fem sopars de dijous a dissabte al vespre i a l’agost no tancarem cap dia per seguir oferint el millor servei als clients”, rebla el també propietari. Un d’aquests clients que estan de celebració són els veterans periodistes sabadellencs Carles Cascón i Marc Serrano i Òssul, que ahir van quedar per dinar-hi i degustar uns plats de tonyina roja Balfegó i brindar pel retrobament com a amics i, de vegades, socis comunicadors.

“Ens ha encantat la proposta: sobretot els dos tàrtars, un amb mango i l’altre amb alvocat, el tataki de tonyina al punt amb una salsa deliciosa i unes tallarines de tonyina amb menta i gingebre, amb un gust molt refrescant”, detallen.

Acompanyen l’àpat amb un vi blanc i de postres, crema catalana casolana.

Publicitat
Comentaris
To Top