Ciutat

Cuixart i Forcadell dormiran aquest cap de setmana a casa

Jordi Cuixart i Carme Forcadell, durant el judici al Suprem / T.S.

Les juntes de tractament de Dones, Lledoners i Puig de les Basses han acordat aquest dijous que el tercer grau dels presos independentistes sigui efectiu aquest cap de setmana. La mesura afecta, doncs, al president d’Òmnium, Jordi Cuixart, i l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell, tots dos sabadellencs.

Els interns dormiran a la presó quatre dies i els altres tres a casa, ha informat la Secretaria de Mesures Penals, Rehabilitació i Atenció a la Víctima. En la seva decisió, apunta que l’aplicació de la modalitat de règim obert que s’ha establert és l’habitual segons l’article 83 del reglament penitenciari.

El temps mínim d’estada al centre és de vuit hores diàries. En aquests casos, les hores aniran de les 8 a les 11 hores diàries, segons el programa de cada intern. Quan estigui fora, podran treballar i tenir una participació plena i responsable en la vida social i familiar.

Des dels centres s’han establert les mesures de control i seguiment d’acord amb els seus respectius programes de tractament.

Comentaris
To Top