Publicitat
Ciutat

FOTOS: TV3 torna a rodar 'Joc de cartes' a Sabadell

El popular programa de gastronomia Joc de cartes de TV3 acaba avui dijous el rodatge a Sabadell d'un episodi en què dos establiments locals competeixen amb dos de Terrassa, segons ha pogut saber el D.S. La producció presentada per Marc Ribas ha estat rodant al nostre municipi des de dimarts i el capítol sortirà en la quarta temporada, encara amb la data d'emissió per definir.

La furgoneta de 'Joc de cartes', aquest dijous a la plaça Dr. Robert / D.S.

A Sabadell, Ribas i el seu equip han seleccionat els restaurants Choco Choquito i Gastrobarbes per participar-hi. El primer establiment, ubicat a la Rambla, 9, està especialitzat en peix i marisc. El seu responsable, Emilio Requena, assegura que "sortir al programa és una gran oportunitat per donar-nos a conèixer a Sabadell i a la comarca". En aquest local els seus cuiners, Rosa María Martínez i Carles -que són els que veurem a la televisió- han suggerit als participants que tastin la truita oberta amb gamba vermella, els calamars amb sobrassada o daus de bacallà.

El presentador del programa, Marc Ribas, provant els plats del Choco Choquito amb la resta de participants al programa / D.S.

D'altra banda, el Gastrobarbes, al carrer de Sant Antoni, 23 (Centre), està especialitzat en tapes fredes, calentes, de carn i peix, com el Ceviche de Corball, Pop i Gambes, a part de tenir una àmplia carta de vi blanc, negre, rosat i cava.

Un moment del rodatge al Gastrobarbes, aquest dijous / D.S.

Aquesta és la segona vegada que 'Joc de cartes' grava a Sabadell. En la primera ocasió, el 27 d'abril del 2017, el restaurant 'Al tanto que va de Canto' es va imposar com a millor local gastronòmic de cuina de fusió del Vallès. Aleshores, l'establiment de Carles Ruiz 'Tato', es va endur el premi de 5.000 euros per invertir en el local.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top