Ciutat

Us han contactat els rastrejadors de la Covid-19? Expliqueu-nos el vostre cas

La Generalitat ha posat en marxa un sistema de rastrejadors per seguir els casos positius de coronavirus i els seus contactes. La finalitat és delimitar els possibles casos de contagi i evitar la propagació de la malaltia. Però els professionals avisen que no hi ha prou treballadors per fer-ho.

Falten rastrejadors i en molts casos aquest seguiment no s’està fent. Per això, volem escoltar el vostre cas: heu estat contactes d’una persona positiva de la Covid-19? Us han trucat per fer-vos seguiment dels símptomes? Si no us han trucat, però ho sabeu, en quina situació esteu?

Publicitat

El vostre testimoni ens servirà per un reportatge sobre la manca de rastrejadors. Si voleu participar-hi, pot ser anònimament, escriviu-nos un WhatsApp al 682 146 542 o via xarxes socials i contactarem amb vosaltres. Gràcies.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top