Publicitat
ESPECIAL ASCENS A SEGONA A

L’alegria arlequinada es desferma per Sabadell

Un aficionat arlequinat celebra l'ascens a la Nova Creu Alta / VICTÒRIA ROVIRA

Ha estat una explosió desenfrenada, un esclat de sentiments acumulats. Una reacció que neix dels intestins d’una ciutat que no es conforma amb l’ostracisme esportiu d’una categoria de la qual és complicadíssim sortir-ne. Setmanes, i mesos, i més de cinc anys, d’emmagatzemar el corcó del neguit i, sobretot, esperança.

Amb el xiulet final a Marbella, a més de 1.000 quilòmetres terrenals -i no emocionals- de la Nova Creu Alta, s’ha desfermat l’alegria arlequinada per Sabadell.

El president, Esteve Calzada, dedica un missatge a l’afició arlequinada:

“Arlequinats de cor, arlequinats de passió, això és de tots”. Pedró Capó, que ha exercit de capità a la final del playoff contra el FC Barcelona B, també ha volgut enviar la seva estima als seguidors.

L’alcaldessa, Marta Farrés, ha demanat prudència en les celebracions. A banda, ha expressat la satisfacció per l’ascens del club: “Han fet una cosa molt gran. Porten el nom de la ciutat amb molt d’orgull”.

Els protagonistes, des de Marbella, no han esperat per començar la festa.

Remuntada èpica del Sabadell per tornar al futbol professional (2-1)

Publicitat
Comentaris
To Top