EL TEMPS

Baixada sobtada de temperatura

Baixada sobtada del mercuri per començar la setmana. De fet, a molts llocs de Catalunya hi haurà precipitacions. En el cas de Sabadell, encara que durant bona part del dia tindrem el cel ennuvolat, no s'espera pluja. La probabilitat de precipitacions, a la resta de la comarca, en canvi, és més alta.

Temperatura lleugerament més baixa, si bé la màxima podrà baixar moderadament a punts de la meitat est. La temperatura mínima es mourà entre els 16 i 21 ºC. La temperatura màxima es mourà per sota dels 30 ºC.

Cel serè o poc ennuvolat en general, si bé hi haurà bandes de núvols alts i mitjans que circularan d'oest a est i que deixaran a estones el cel entre poc i mig ennuvolat, sobretot al final del dia. El migdia serà el moment del dia en què hi haurà menys presència de núvols al cel.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top