Ciutat

Tres accidents de trànsit en un dia a Sabadell

La Policia Municipal als carrers de Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

Un atropellament i dos accidents de trànsit a Sabadell en només un dia. Segons informa la Policia Municipal, ahir al matí un turisme va atropellar un home de 37 anys mentre creuava el carrer de Puig i Cadafalch. L'home, que no creuava per un lloc habilitat per fer-ho, va ser traslladat al Taulí per una ambulància del SEM.

Hores més tard, a les 11.23h, un cotxe i una motocicleta van col·lisionar lateralment a la confluència de la ronda Jean Monet amb l'avinguda Arraona. El conductor de la motocicleta, un home de 63 anys, va ser traslladat per una ambulància al Taulí amb pronòstic lleu.

Publicitat

Finalment, a la tarda, al voltant de les 17h , al carrer Vilarrúbias, 173, un turisme va xocar contra un arbre. Quan la Policia Municipal va realitzar-li la prova d'alcoholèmia al conductor, un home de 73 anys, va donar positiu amb un resultat de 0,62 mg/l (la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l). Els agents van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques i es va immobilitzar el vehicle.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top