Publicitat
Vallès

Els Bombers reben 44 avisos al Vallès Occidental en dues hores derivats de les fortes pluges

Acumulació d'aigua aquest diumenge a la rambla d'Ibèria / D.S.

Els Bombers de la Generalitat han rebut 44 avisos al Vallès Occidental per incidències derivades de les fortes pluges, tots ells entre les 18 h i les 19.45 h d’aquest diumenge i 30 dels quals a Sabadell. L’episodi de pluges, pel qual Protecció Civil ha activat en fase de prealerta el pla Inuncat, ha provocat sobretot caigudes d’arbres o avisos per acumulació d’aigües. El 112 ha rebut 91 trucades per incidències, sobretot a Sabadell, Terrassa i Sant Quirze del Vallès. Protecció Civil també ha alertat que des d’aquesta matinada fins a primera hora de la tarda del dilluns es preveuen precipitacions que poden superar els 20 l/m2 en 30 minuts a les comarques del litoral de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

Segons el Meteocat, a Vallès Occidental la tempesta d’aquesta tarda ha estat d’intensitat torrencial. Fins a les 19.30 h s’han acumulat 55,8 mm a l’estació meteorològica de Sabadell. També a Sabadell s’ha registrat una ratxa màxima de vent de 93 km/h.

A més, a causa de les pluges un tram de la C-58 a Sant Quirze del Vallès s’ha inundat durant prop de mitja hora a un quart de vuit del vespre.

Una tempesta torrencial irromp a Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top