ESPECIAL ASCENS A SEGONA A

Aitor i Andy Kawaya (Cultural) poden estar a l’agenda del Sabadell

Andy Kawaya en l'últim Sabadell-Cultural del play-off exprés / Lluís Franco

El dilluns el Sabadell inicia una estada d’una setmana a la Vall d’en Bas (La Garrotxa) amb la plantilla encara incompleta. De moment, només ha incorporat quatre futbolistes i la direcció esportiva, amb José Manzanera al capdavant, treballa en diferents fronts i pendent del límit salarial que ha de marcar la LFP, per augmentar el nivell competitiu de l’equip en el seu retorn al futbol professional.

Dos noms del mateix club (Cultural Leonesa) han aparegut a les travesses de possibles candidats. Segons ha pogut saber el Diari de Sabadell, el lateral dret Aitor Fernández i el davanter Andy Kawaya estarien a l’agenda arlequinada. Tots dos van ser rivals del Sabadell en el recent play-off exprés a Marbella. Aitor (33 anys) és un futbolista amb gran experiència a Segona B i Segona A, categoria en la qual ha jugat amb les samarretes del Guadalajara, Hèrcules, Mirandés i Extremadura. La passada temporada, amb la Cultu, va ser peça clau jugant 21 partits de la lliga regular i els dos del play-off.

Aitor Fernández davant Néstor en el Sabadell-Cutural del play-off / Lluís Franco

Andy Kawaya (23 anys), d’origen congolès i amb passaport belga, va arribar a la Cultural fa dos anys procedent del Willem II holandès. Va explotar aquesta passada temporada amb 5 gols i una gran influència en el joc ofensiu del conjunt lleonès. En el partit contra el Sabadell va ser un dels jugadors que més perill va generar i de les seves botes va néixer el primer gol. La velocitat i habilitat són les seves principals qualitats i encara té un gran marge de millora. Fonts properes al jugador haurien reconegut l’interès del Sabadell encara que la intenció de la Cultural és renovar el seu contracte. Altres clubs de Segona A també s’han interessat per ell.

Comentaris
To Top