Ciutat

Una trentena de dones a la marxa de torxes: "La nit és nostra, cap agressió sense resposta"

Una trentena de dones han participat en la marxa de torxes / D.S

"Patriarcat i capital, aliança criminal", "La nit és nostra, cap agressió sense resposta", "Si ens toquen a una, ens toquen a totes". Aquestes són algunes de les consignes que, als carrers de la ciutat, han clamat diverses dones a la marxa de torxes organitzada per Les Bruixes del Nord, Dones de l'MPS i la Comissió de Festes Populars de Sabadell. La comitiva s'ha reunit a les 21.45 h a la plaça de les Dones del Textil i ha avançat fins a davant de l'Ajuntament.

En el punt de trobada, l'organització ha repartit torxes i ha ofert la lectura d'un manifest feminista, que gairebé una hora més tard han repetit a davant de l'Ajuntament. Durant el trajecte, les dones participants en la marxa no mixta han mantingut la distància de seguretat, espaiades entre elles mentre caminaven amb les torxes enceses.

Publicitat

El lema de l'acció reivindicativa ha estat "la nit i els carrers són de totes! Construïm espais lliures de violències masclistes!". Hi han participat més d'una trentena de dones.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top