Ciutat

Ciutadans vol més circuits de cal·listènia a Sabadell

Un home practicant exercicis de cal·listènia / CEDIDA

El grup municipal de Ciutadans presentarà aquest dimarts una moció al ple de setembre en què demanarà que s’instal·lin més circuits de cal·listènia a la ciutat. Aquesta és una pràctica esportiva que compta cada vegada amb més seguidors a Sabadell, i que encara que és un esport l’acceptació del qual va en augment especialment entre els joves, “pot ser practicat per qualsevol mena de persona, independentment de la seva forma física o edat i de manera gratuïta”, destaca el portaveu, Adrián Hernández.

Per a Hernández, el millor exemple que Sabadell necessita més circuits de calistenia repartits per la ciutat és la situació en la qual es troba l’únic que tenim en el Parc Catalunya.

“Hem pogut parlar amb alguns usuaris i d’una banda es queixen que moltes tardes han de donar la volta perquè està ple de gent i també de la distància que han de recórrer des de les seves cases a l’únic circuit complet de cal·listènia que té la ciutat”, destaca Hernández.

Segons apunta la formació taronja, la Federació Espanyola de Street Workout s’ha demostrat que la cal·listènia ha dut a terme una funció social en moltes ciutats en nois amb hàbits no saludables i que implicant-se a aquesta pràctica esportiva han pogut sortir d’entorns complicats.

Els practicants d”street workout’ ja tenen el seu espai al parc de Catalunya

Comentaris
To Top