EL TEMPS

Possibilitat de pluja en els primers compassos de dissabte

Aquest dissabte és previst que plogui a l'àrea de Sabadell. De matinada s'esperen xàfecs acompanyats de tempesta a qualsevol punt, menys probables al terç sud, i fins a mig matí a l'extrem nord-est. Localment aniran acompanyats de calamarsa o pedra.

Durant la tarda és possible algun ruixat aïllat a l'extrem nord del Pirineu. Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada i s'acumularan quantitats poc abundants en general. Malgrat tot, en la zona avisada podran ser d'intensitat forta i acumular quantitats abundants (més de 20 mm en 24 h).

Pel que fa al termòmetre, la temperatura es mantindrà continguda. La mínima serà semblant o lleugerament més baixa, sobretot a l'oest, es mourà entre els 14 i 18 ºC. Temperatura màxima semblant o lleugerament més alta, arribarà a valors d'entre 25 i 30 ºC.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top