Ciutat

Crítiques a l'alcaldessa per "obviar les mesures sanitàries de la Covid" en una reunió amb veïns

Reunió de l'alcaldessa amb veïns al barri de Ca n'Oriac / ERC Sabadell

L'alcaldessa Marta Farrés va presentar davant de més d'una vintena de veïns un projecte de la plaça de la Fuensanta, a Ca n'Oriac, tal com ella mateixa va publicar a Twitter. Durant la reunió, va escoltar diferents necessitats del barri.

Encara que en la trobada tots els presents portaven mascareta, l'alcaldessa ha rebut crítiques per haver convocat una reunió amb presència de més d'una desena de veïns i amb poca distància de seguretat entre ells. "Trobo una irresponsabilitat i un mal exemple que l'alcaldessa de Sabadell obviï les mesures sanitàries Covid per fer-hi un míting", ha expressat el portaveu d'ERC, Gabriel Fernàndez, sobre l'acte al barri de Ca n'Oriac. 

Amb la intenció de "fer de Sabadell una ciutat millor", Farrés ha estat escoltant propostes i necessitats que han expressat veïns a trobades a peu de carrer. Aquesta setmana, l'alcaldessa ha estat al barri de la Roureda, per exemple.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top