EL TEMPS

Alerta del Pla VENTCAT per fort vent a Sabadell

Protecció Civil de la Generalitat ha activat en fase d’alerta el Pla Especial d’Emergències per risc de Vent a Catalunya VENTCAT per les fortes ventades que el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) preveu a partir de la matinada de divendres. La previsió és que tinguin incidència a Sabadell, amb una intensitat de 2 en una escala de 6.

A partir de primeres hores de la nit s’inicia un episodi de forts vents de component nord-oest que començarà afectant les comarques del Pirineu i a primeres hores del matí també afectarà les comarques del litoral i prelitoral central, estenent-se a la tarda a les comarques de ponent, sud i depressió central. Les ratxes de vent podran superar els 72 km/h.

Publicitat

A escala general, cal fixar bé o retirar els objectes que estiguin a l'exterior (balcons, terrasses...) i puguin ser desplaçats per l'aire. A les zones urbanes cal evitar aturar-se a prop de bastides, tanques o murs inestables mentre durin les ràfegues de vent. Des de Protecció Civil recomanen estar atents a l’evolució meteorològica i seguir els consells i les possibles incidències a través del Twitter d'Emergències.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top