Oci i cultura

Flamenc a Sabadell: El bailaor sevillà 'El Farru' farà visita Va de Ball

L’estudi de dansa Va de Ball, dirigit pels ballarins sabadellencs Jonathan Espinosa i Raquel De el Toro, acull demà diumenge (11.30h) l’actuació d'Antonio Fernández Montoya (Sevilla, 1985). Conegut artísticament com El Farru, l'eminent bailaor andalús impartirà una masterclass a l’estudi ubicat al barri de Can Deu. 

El Farru és una de les màximes figures representants de la dansa flamenca del panorama mundial, pertanyent a la famosa saga de Los Farrucos. Aquesta és la primera vegada que visita Sabadell. “Ens sembla una empenta d'aire fresc per al món de les arts escèniques de la nostra ciutat, que tanta falta ens fa en aquests moments”, explica un il·lusionat Jonathan Espinosa, "perquè ha estat aturat degut a la pandèmia". 

Publicitat

L'èxit ha estat immediat i les entrades ja estan exhaurides.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top