Publicitat
Ciutat

Pintades negacionistes de la Covid-19 en ple centre de Sabadell

"És un teatre l'epidèmia", diu una de les pintades al Mercat Central / DS

El Mercat Central de Sabadell s'ha despertat avui amb la sorpresa de veure com el seu exterior era ple de pintades negacionistes de la Covid-19. Concretament, les frases sostenen que "és un teatre l'epidèmia" i que "la por és la infecció". En un to vagament líric, també s'apunta: "El morrió, la vacuna, el xip; desperta, veus on porta tot això".

Concretament, aquest continum de 5 pintades es troba a la paret del Mercat Central del carrer de Jovellanos. Aquestes frases han causat l'emprenyament dels comerciants que hi posen parada. "Però és que no han estudiat? O què és el que passa?", deia aquest matí al D.S., indignada, una fruitera de les parades de pagès que es munten a l'exterior.

"La dictadura amb pudrides intencions" (sic), resa la darrera de les cinc frases que conformen les pintades en tot l'ample d'una de les quatre parets del voluminós edifici del Mercat Central.

"La por és la infecció", diu aquesta altra pintada, davant una parada de pagès / DS

Manifestació de conspiranoics

Malgrat que a Sabadell encara no s'havien detectat pintades negacionistes (on almenys no havien transcendit públicament), sí que han aparegut prèviament a altres poblacions arreu d'Europa. A més, Madrid va viure una caòtica manifestació negacionista (en part promoguda mediàticament pel cantant Miguel Bosé), que va acabar en imputacions contra els organitzadors, acusats d'un possible delicte contra la salut pública.

Denunciaven "el morrió" de la mascareta (tal com a les pintades de Sabadell), però també defensaven un llarg argumentari pseudocientífic. Una manifestació similar es va viure a Berlín.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top