PATRIMONI DE SABADELL

La masia que espera el seu torn

El passeig matinal diari de Josep Suàrez és el seu moment per relaxar-se i fer esport, i l’està aprofitant per redescobrir el patrimoni de Sabadell. El president d’Atendis recorre la ciutat en sortides de 7 a 10 quilòmetres i diumenge passat va arribar fins a la Masia de Ca n’Oriac, davant del parc del Torrent de la Romeua. A parer seu, a Sabadell “hi ha una necessitat de mantenir el patrimoni com aquest”, per fer-lo valdre.

La Masia de Ca n’Oriac, fotografiada per Josep Suàrez / CEDIDA

I en aquest cas particular, perquè “dona nom a un barri molt important i significatiu”. Suàrez creu que a la Masia de Ca n’Oriac, com a altres llocs que tenen un valor patrimonial però que estan igualment abandonats, l’Ajuntament hauria d’assegurar el seu manteniment i donar-li un ús. Va fer la fotografia amb el telèfon mòbil imitant el mateix angle de com està pintada al mur que l’envolta.

Comentaris
To Top