ESPORTS

Óscar Rubio es treu una espina amb el porter Caro a El Toralín

Óscar Rubio va intervenir de manera decisiva en l'acció del 0-3 / (LFP)

La gran victòria del Centre d’Esports a Ponferrada (0-3) no només va servir per trencar la malastrugança d’El Toralín -les tres anteriors visites havien acabat amb derrota- i abandonar el fanalet vermell sinó que també va tenir un significat especial pel veterà defensa arlequinat Óscar Rubio. La història es remunta a la temporada 2015/16 quan militava a les files del Lleida Esportiu i va disputar el play-off d’ascens a Segona Divisió A.

En la tercera i definitiva eliminatòria el Lleida es va enfrontar al Sevilla At. Després d’un 0-1 al Camp d’Esports, el conjunt lleidatà va forçar la pròrroga guanyant també per 0-1 en terreny andalús. No es va moure el marcador i van decidir els penals. Una tanda especialment dramàtica i cruel pels lleidatans. Óscar Rubio va ser un dels escollits i el seu llançament es va estavellar violentament contra el travesser. Mai se sabrà si la pilota va creuar, en el seu bot, la línia de meta. Sense VAR ni tecnologia de porteria, l’àrbitre no va concedir el gol i es va esvair la possibilitat de l’ascens pel Lleida.

Una espina que diumenge passat el defensa arlequinat es va poder treure d’alguna manera. Per què?, es preguntaran. Doncs el porter d’aquell filial sevillista era José Antonio Caro, el mateix que ara defensa la porteria de la Ponferradina. Óscar Rubio va intervenir de manera decisiva en l’acció del 0-3, lluitant per una pilota gairebé perduda i la seva centrada, després de superar Caro, va ser rematada a plaer per Edgar Hernández a la xarxa. Una petita revenja esportiva pel lleidatà. També Edgar va poder celebrar el seu segon gol d’arlequinat en el futbol professional. El primer va ser contra el Betis (14/15) el dia abans de marxar al Reus. El gavanenc va ser titular per primera vegada i va fer un bon tàndem amb Stoichkov, autor d’un golàs.

En una setmana el Sabadell ha canviat totalment la seva inèrcia. Ha fet 7 punts fruit de trencar la dinàmica a les dues àrees. Ha passat de no veure porteria en més de 570 minuts a fer-ne 3 en 54 minuts i ja suma gairebé 300 sense encaixar. Ian Mackay ha posat el pany i forrellat a la seva porteria. La setmana serà també intensa: dijous (19 hores) contra l’Almeria en partit pendent de la primera jornada i diumenge davant el Màlaga (14 hores), tots dos a la Nova Creu Alta. Sis punts per sortir de la zona de descens.

Comentaris
To Top