Publicitat
Ciutat

Carme Forcadell podrà continuar sortint cada dia de la presó tot i el recurs de la Fiscalia al Suprem

Forcadell, sortint de Mas d'Enric en un permís penitenciari / ACN

El jutjat de vigilància penitenciària número 1 de Catalunya ha decidit no suspendre cautelarment el tercer grau de l'expresidenta del Parlament sabadellenca, Carme Forcadell, amb el qual podrà continuar sortint cada dia de la presó.  Tot i que la Fiscalia va presentar un recurs, aquest magistrat considera que la semillibertat es manté vigent fins que el Suprem el revoqui.

Publicitat

"Alegria immensa i a la vegada molta tristesa pels companys de Lledoners", ha expressat Forcadell. Al contrari que el magistrat que ha decidit sobre la llibertat de Forcadell i l'exconsellera Dolors Bassa, el jutjat de vigilància penitenciària que resol els recursos sobre els set presos de Lledoners va suspendre cautelarment el tercer grau quan la Fiscalia hi va recórrer en contra.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top