ESPORTS

Històrica primera victòria del Creu Alta Sabadell Handbol en categoria nacional (35-31)

L'arlequinat Albert Miquel Fernàndez, autor de tres gols, en un dels seus llançaments / Lluis Franco

Ara, sí. La insistència del Creu Alta Sabadell Handbol ha tingut el premi de la històrica primera victòria en el seu retorn a categoria nacional. Ho ha aconseguit davant el Sant Esteve Sesrovires després de dominar el partit de cap a peus. Una sortida fulgurant dels homes de Sergi Cifré ha marcat distàncies (5-1) i aquesta ha estat la tònica en una primera part magnífica dels arlequinats en tots els aspectes. Només han patit uns minuts de desconnexió que ha aprofitat el rival per acostar-se (11-9), però el conjunt local ha recuperat la batuta per arribar al descans amb un 19-17.

La segona meitat ha estat més igualada de sortida. Els avantatges de tres gols s’han reduït a un ajustat 26-25 que podia fer témer per la victòria, però el Creu Alta Sabadell ha reaccionat de manera contundent deixant pràcticament sentenciat el duel amb un parcial de 6-0 (32-25). No ha llençat la tovallola el Sant Esteve, però els locals han sabut gestionar molt bé els últims minuts i gairebé no han patit per consumar aquesta primera victòria de la lliga que confirma les bones sensacions mostrades en les anteriors jornades tot i perdre. Jordi Altès, amb 7 gols, s’ha convertit en el màxim realitzador, seguir de Martí Palet amb 6.

Comentaris
To Top