Ciutat

Es multipliquen per cinc les denúncies per incomplir restriccions de mobilitat

Control conjunt de Mossos, Policia Municipal i Policia Nacional a plaça Espanya / LL. FRANCO

Les denúncies per incomplir les restriccions de mobilitat s’han multiplicat fins al centenar, durant aquest segon cap de setmana que ha entrat en vigor la prohibició de sortir de Sabadell sense causa justificada. A través d’una vintena de controls, s’han enxampat 101 persones -posteriorment sancionades- saltant-se el confinament perimetral.

Les xifres de sancions del cap de setmana passat, quan el confinament perimetral entrava en funcionament, van ser molt més baixes, malgrat que va haver-hi més del doble de controls policials, 45. La Policia Municipal només va interposar 19 denúncies. És a dir, entre aquest dissabte i diumenge, s’han multiplicat per cinc les multes amb menys de la meitat de controls.

Control policial de mobilitat aquest divendres a plaça Espanya / LL. FRANCO

Paral·lelament, els Mossos d’Esquadra van interposar una cinquantena de denúncies, entre divendres (26)  i dissabte (25), més per no dur mascareta, incomplir el toc de queda o no respectar el confinament municipal.

La policia aturava cotxes a plaça Espanya per controlar el confinament municipal / LL.FRANCO

Més sancions pel toc de queda

S’han multiplicat, també, les sancions per saltar-se el toc de queda. Durant la primera setmana que imperava la restricció, la Policia Municipal va sancionar 33 persones per sortir de casa sense causa justificada entre les 22 h i les 6 h. Per altra banda, del 2 al 8 de novembre, han estat 62 les sancions per incompliment del confinament nocturn. Les multes per incomplir aquesta restricció de mobilitat recollida en l’estat d’alarma oscil·len dels 300 als 6.000 euros.

Continuen els ‘botellons’

Ni l’estat d’alarma ni el toc de queda no han parat els botellons a Sabadell. En una setmana, s’han hagut d’interposar mig centenar de denúncies (52) per consum d’alcohol i tabac a la via pública.

Baixen, paral·lelament, les sancions per reunions de més de 6 persones. De les 22 de la setmana passada, hem passat a tenir-ne 8. També es redueixen les sancions per no dur mascareta, encara que hi ha qui continua sense posar-se-la: 34 persones han estat multades per aquest motiu.

Comentaris
To Top