Oci i cultura

El compositor sabadellenc Jordi Cubino, artífex del ‘single’ de La Marató 2020

Fins a 24 músics interpreten el tema compost per Cubino / CEDIDA

El sabadellenc Jordi Cubino ha compost Serem més forts, la cançó de La Marató 2020 dedicada a la investigació sobre la Covid-19. El tema està interpretat per 24 joves artistes, entre els quals hi ha els cantants terrassencs Miki Núñez, Gemma Humet i Lildami.

Serem més forts és l’origen, argument i banda sonora de l’espot de sensibilització de La Marató 2020. El productor musical Jordi Cubino, de fet, és cada any un dels encarregats de la producció musical del disc, juntament amb altres dos cèlebres productors musicals sabadellencs: Toni i Xasqui Ten. La resta de l’equip està compost per Miki Forteza, Manu Guix, Marc Parrot, Pau Romero i Toni Xuclà.

A més, la cantant jazzista sabadellenca Mar Fayos s’ha atrevit a versionar El ritme de la nit, juntament amb La Plaga N1 i Lia Kali. Així mateix, la presència vallesana es completa amb el provocador duet de Montcada i Reixac, Ladilla Rusa, que revisita una cançó d’Alaska: Ni tu ni un altre.

El disc de La Marató, que compleix 16 anys, està centrat en els canvis socials que, com el confinament, han influït decisivament en les persones.

Comentaris
To Top