Publicitat
Ciutat

Més de 170 denúncies en una setmana per incomplir les restriccions de la Covid

Control policial de mobilitat a plaça Espanya / LL. FRANCO

Baixa el nombre de denúncies setmanals que la Policia Municipal interposa per incompliment de les restriccions relacionades amb la Covid. Però la xifra continua sent elevada: del 9 al 16 de novembre, es van sancionar 172 comportaments.

El nombre més elevat de denúncies ha estat per incomplir el límit de sis persones en les reunions: se n'han posat 55. Per incomplir el toc de queda, hi ha hagut 46 denúncies (una disminució respecte a les 62 sancions que es van interposar la setmana anterior).

Publicitat

Hi ha encara alguns sabadellencs que continuen circulant per la via pública sense fer ús de la mascareta. Així ho ha detectat la Policia Municipal, que durant els últims 7 dies ha sancionat 26 persones per no dur-la. El consum d'alcohol a la via pública també persisteix: 36 persones han estat sancionades per beure al carrer.

La xifra de denúncies que més ha disminuït ha estat la d'incompliment de mobilitat. La policia sabadellenca només ha denunciat 9 persones per no respectar els límits municipals. La setmana anterior, va notificar més d'un centenar d'infraccions.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top