Publicitat
Ciutat

Quines extraescolars retornen a partir de dilluns?

En el primer tram de la desescalada podran tornar progressivament les activitats esportives federades

Estaran permesos els entrenaments de futbol / LLUÍS FRANCO

A partir de dilluns, 23 de novembre, comença el primer tram de la desescalada en diversos sectors. Pel que fa a l'esport, el sector inicia una reobertura progressiva que s'allargarà, almenys, fins el 17 de gener. D'entrada, es permet l’obertura al públic de les instal·lacions i els equipaments esportius, amb limitacions, per dur a terme pràctica esportiva i entrenaments.

Les instal·lacions a l'aire lliure obren amb un aforament del 50% i amb control d'accés, mentre que els equipaments en espais tancats tindran un aforament del 30%, amb cita prèvia obligatòria i sense vestidors (excepte les piscines). L'aspecte important és que inclou la pràctica esportiva federada. De fet, les activitats es podran dur a terme en grups de màxim sis persones, exceptuant l'esport federat, on no hi ha límit de persones. Tanmateix, les activitats extraescolars federades no esportives només es podran fer amb un màxim de sis persones.

Publicitat

Això sí, encara es mantenen suspeses les competicions esportives, encara que hi ha la previsió que tornin a partir del 4 de gener, en el quart tram de la desescalada. Cal tenir en compte que el toc de queda es manté i, per tant, no es podrà realitzar esport més tard de les 22h. En el cas de les instal·lacions esportives, la prohibició és a partir de les 21h.

D'altra banda, es podran fer activitats esportives no competitives organitzades en l'àmbit escolar amb un màxim de sis alumnes per aula, tant en l'aire lliure com en espais interiors. Està previst que a partir del 4 de gener no hi hagi límit de persones.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top