ESPORTS

Antonio Hidalgo: "Tothom ha fet un gran treball"

El tècnic arlequinat donant instruccions als seus jugadors / LLUÍS FRANCO

Les declaracions del tècnic Antonio Hidalgo després de la victòria davant la UD Las Palmas (3-1)

La importància dels tres punts: "Hem demostrat que podem competir contra qualsevol rival de la categoria. Veníem de perdre tres partits, sense massa coses del rival. I quan passa això, perds confiança, perquè això t'ho dóna els resultats. És una victòria important pels jugadors, per mi, per tothom. Era un moment important, clau. L'equip ha exhibit una convicció molt gran".

El protagonisme de Gorka Guruzeta i Adri Cuevas: "Com més jugadors estiguin a un bon nivell, més opcions per a mi. Això genera competència i és positiu. Estic content per ells. El davanter viu del gol. Avui tothom qui ha sortit ha fet un gran treball, amb jugadors a posicions que no són les seves han estat a un gran nivell. Estic molt content".

Guió previst: "Esperàvem aquest partit. Sabíem que la UD Las Palmas no ve massa amunt a buscar-te i, alhora, sabíem que saltarien a la pressió des de dins amb els interiors. És per aquest motiu que hem decidit posar a l'Òscar Rubio en aquesta posició de central, un pèl diferent de la d'un central dretà, perquè pogués jugar una mica per fora. Amb l'Heber, que ens dóna aquest u contra u, hem guanyat amplitud pel carril, de la mateixa manera que amb el Pierre Cornud. I amb el Boniquet, per tenir una mica més la pilota".

Del 3 a 0, al 2 a 1: "Sabíem que podia passar això. Abans del partit, la xerrada ha anat en aquest sentit. Estem aquí, jugant, pel nostre dret i, per tant, ho hem de defensar amb tota la nostra força. Serà un any difícil i hem d'assaborir aquests tres punts. D'aquí a tres o quatre hores ja començarem a pensar amb el partit de dimecres davant l'Sporting".

Setmana de doble compromís: "Necessitarem fer alguna variació d'aquí a dimecres. És una bogeria la quantitat de partits. És important que tothom que pugui participar estigui a un bon nivell".

Balsàmica victòria del Sabadell per continuar molt viu (3-1)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top