Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia resisteix a la primera part, però cau a Sant Quirze (23-18)

Les fèmines de l'OAR Gràcia no han pogut donar la sorpresa / CEDIDA (OAR)

Sense sorpresa. Desenllaç previst en el derbi de Plata Femenina amb victòria còmoda del Sant Quirze (23-18) que li permet mantenir-se invicte en el seu grup. Tot i que les seves accions d’atac han mostrat més vivesa, les locals no han pogut obrir el marge decisiu en el marcador fins passat el minut 20, després del 8-8. L’OAR ha fet una bona feina defensiva. En els instants finals del primer temps les rotacions a la banqueta gracienca no han aportat efectivitat -de fet les verd-i-blanques han tornat a encaixar un parcial 2-0 actuant en superioritat numèrica- i el partit s’ha trencat amb el 5-1 que ha establert el 13-9 del descans.

La segona part ha seguit per un camí gairebé idèntic, de manera que el Sant Quirze ha mostrat més presència i ofici, però sense poder plasmar-lo pel treball en defensa del Gràcia i per l’esplèndida actuació de la portera Olga Pena. Positiu en aquest aspecte, el conjunt de Carol Carmona ha complert l’objectiu d’evitar que les kiris s’apropessin a la mitjana propera als 30 gols per partit. En el negatiu, la falta de contundència, la precipitació massa ocasions o les pèrdues que l’han anat penalitzant i que han impedit que les accions amb possessió no aportessin el perill necessari perquè el partit guanyés en interès i, potser, tenir opcions a la sorpresa.

Publicitat
Comentaris
To Top