Publicitat
Ciutat

Brutal baralla amb roques entre mitja dotzena de persones al passeig Manresa

Mitja dotzena de joves en evident estat d'alteració han estat identificats en una baralla al passeig Manresa. Un d'ells amenaçava amb embestir la resta amb un roc, tal com es pot veure en les imatges enregistrades. La discussió s'ha acalorat ràpidament i un d'ells ha agredit una noia. Els fets han tingut lloc aquesta nit després de les 22 h.

Publicitat

La Policia Municipal s'ha desplaçat fins el lloc dels fets i ha hagut de retenir a un dels joves. Tal com es pot veure amb les imatges, els joves incomplien el toc de queda i a banda no portaven mascareta. El succés ha despertat la preocupació dels veïns.

Es multiplica el nombre de sabadellencs que incompleixen el toc de queda

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top