Publicitat
Ciutat

Arrestat després d'una persecució policial per la ciutat amb intent d'atropellament

El conductor circulava de forma temerària, saltant-se semàfors, amb el permís retirat

Control policial / Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van detenir un home  de 41 anys, de nacionalitat equatoriana i veí de Sabadell, per resistència als agents de l’autoritat, per circular amb privació judicial de permís de conduir i per conducció temerària en saltar-se un control policial a l'entrada de la ciutat.

Els agents havien establert un control d’accés a la ciutat, a la carretera BV1248, per controlar el correcte compliment de les mesures sanitàries de prevenció de la Covid-19. Un vehicle va afluixar la velocitat en apropar-se al control però, quan va ser aturat, el conductor va arrencar el cotxe i va accelerar a fons per fugir del lloc. Va obligar l’agent que l’aturava a saltar enrere per no ser atropellat.

Els agents van donar l’avís d’un vehicle escàpol als agents de la zona i es va iniciar un seguiment amb l’objectiu d’aturar-lo. L’home conduïa de manera temerària per la via, obligava a frenar els altres vehicles que circulaven amb normalitat, accelerava el vehicle i se saltava els semàfors en vermell.

Publicitat

Finalment, el conductor gairebé va col·lidir amb un vehicle que volia entrar en un pàrquing del  carrer Àger i va frenar bruscament. Els agents van aprofitar aquest moment per posar-se a la seva altura i creuar-se davant del vehicle per impossibilitar-li el pas. Quan un dels agents va baixar del cotxe, l’arrestat ha girat el volant amb la intenció d’atropellar-lo, fet que l’agent ha pogut evitar i ha fet baixar al conductor del seu cotxe.

L’home va quedar detingut per aquests fets a 600 metres del control d'on havia fugit. Va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Sabadell. Els fets van succeir pels volts de les 20.15 h del dia 20 de novembre.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top