Publicitat
Esports

L'OAR femení agafa aire davant un rival directe (29-24)

El conjunt gracienc ha superat la forta resistència de l'Amposta / Ll. Franco

El femení de l'OAR Gràcia agafa aire després de sumar dos punts vitals davant un rival directe, l'Amposta, a la lliga particular dels qui tenen per objectiu la permanència. Per aconseguir-la haurà de fer més passos endavant del que li ha permès la important victòria contra l'Amposta (29-24), unida a les derrotes del Lleidatana i Almassora en aquesta jornada.

El conjunt gracienc s'ha presentat amb el fitxatge d'Hatou Jabby, ex del Granollers, incorporació de darrera hora, que per la seva corpulència ha tingut un paper destacat en el tram decisiu en què l'Amposta ha tingut dificultat per trobar ocasions clares de llançament. Ha estat en el darrer quart d'hora quan el Gràcia ha pogut treure's de sobre la constant pressió de l'oponent oferint la millor de les seves versions. Fins aleshores el partit s'havia jugat amb molta tensió i avançat a base d'alternatives, però amb força igualtat en definitiva (12-13 al descans).

El guió no ha variat a la represa i la idea que els petits detalls acabarien essent responsables del resultat definitiu ha començat a rondar pels caps. Tanmateix, establert el 20-20, la situació ha començat a canviar per l'eficàcia que el conjunt gracienc ha mostrat a partir d'aleshores. Marina Tomàs des de l'extrem esquerre, Clàudia Marrugat en les penetracions i Nerea Gutiérrez en els llançaments a distància han estat les principals protagonistes d'esborrar la por a un possible final a cara o creu. El parcial 9-4 ha permès que el Gràcia sumi la segona victòria (29-24) i surti provisionalment de la zona de descens d'una lliga en què, excepte el Benidorm, tots els equips tenen partits ajornats.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top