Publicitat
Ciutat

S'inaugura la Mostra de Pessebres més innovadora

Les obres s'han distribuït a comerços d'arreu de la ciutat

Pessebre de Joan Alay a la Casa Duran/ VICTÒRIA ROVIRA

L'Agrupació de Pessebristes de Sabadell ha donat el tret de sortida als pessebres d'aquest any en un acte d'inauguració a la sala noble de la Casa Duran, on hi han assistit prop de quaranta persones. Encara que no hi haurà la tradicional exposició per culpa de les restriccions de la pandèmia, s'han repartit 40 obres a diferents establiments de la ciutat per les festes de Nadal del 29 de novembre al 9 de gener. El president de l'Agrupació, Francesc Bartolomé, i l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, han sigut qui han pres la paraula durant l'acte.

Bartolomé s'ha mostrat satisfet de la Mostra d'enguany, tot i que ha admès que la Covid els hi ha posat molts bastons a les rodes. "La nostra intenció principal era fer l'exposició, però creiem que hem trobat una alternativa molt innovadora" ha expressat. A més, ha agraït la feina dels pessebristes i la col·laboració de l'Ajuntament, així com l'entesa amb les agrupacions de comerciants. "Sense la col·laboració de tothom avui no inauguraríem els pessebres" ha explicat. El president de l'Agrupació ha considerat que l'entitat té tres valors clau: il·lusió, compromís i solidaritat. Així mateix, ell ha afirmat que els comerços han agraït molt la iniciativa. "Ens hem sentit com el Pare Noel quan hem entregat els pessebres als comerços. Els propietaris tenien una gran somriure a la cara" ha finalitzat Bartolomé.

Pel que fa a l'alcaldessa de Sabadell, ha donat les gràcies a "tota la gent anònima que forma part de l'Agrupació de Pessebristes" per mantenir la Mostra, malgrat les dificultats per la Covid. Marta Farrés ha aplaudit la distribució de les obres per arreu de la ciutat i ha remarcat que el resultat ha estat "fantàstic i meravellós". "Tot i que el més fàcil hauria sigut anul·lar l'exposició de pessebres, avui celebrem que la ciutat podrà gaudir d'un dels principals emblemes del Nadal" ha exposat l'alcaldessa. Farrés ha acabat la seva compareixença desitjant unes bones festes nadalenques a tots els assistents.

Dit això, el dilluns 23 de novembre va tenir lloc el sorteig dels pessebres, a través de la xarxa social Instagram, per saber en quina botiga passarien les festes nadalenques. Per exemple, la Farmàcia Blanchart Capdet, la Multiópticas Porta, la Llibreria Tècnica i la Botiga Ambvi en tenen un, així com la Casa Duran. També, hi haurà una aplicació mòbil, que es pot descarregar amb un codi QR, que mostrarà el lloc de la ciutat on es troben els pessebres. A més, cada comerç té una guardiola on qualsevol persona podrà fer una aportació econòmica solidària que es destinarà a l’Associació Jo em Corono.

Francesc Bartolomé es dirigeix als assistents/ M.P

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top