Publicitat
Ciutat

La Fira de Santa Llúcia arrenca amb força, tot i les restriccions

Els paradistes són optimistes en l’edició d’enguany, però prefereixen mantenir la prudència

Bon ambient a la Fira/ VICTÒRIA ROVIRA

La Fira de Santa Llúcia ja està operativa i molts ciutadans s’hi han apropat durant el cap de setmana, malgrat les restriccions del coronavirus. En l’edició d’enguany, un conjunt de 20 casetes de 6 metres de llarg omplen la plaça de Doctor Robert. Tions de Nadal, caganers, pessebres, figuretes i arbres nadalencs, i moltes altres coses, es poden trobar a les diferents parades de la Fira. De fet, hi ha tots els paradistes que van prendre-hi part en l’edició de l’any passat. La gent entra al recinte sota un fort control d’aforament i amb les limitacions d’un circuit d’entrada i sortida. La Fira fa goig, ja que té un 20% més de llums que en les edicions anteriors.

La presidenta de l’Agrupació de Firaires, Maria Dolors Cases, és optimista i creu que molts ciutadans s’aproparan a la Fira a comprar a les parades. “Hi hem posat molt esforç al darrera i creiem que aquest any podem treure bons resultats, malgrat la pandèmia” considera. Cases admet que hi haurà gent que preferirà quedar-se a casa, però opina que el format reduït del recinte i les restriccions d’aforament disminuixen molt qualsevol risc de contagi.

Pel que fa als paradistes, Raúl Fernández es mostra caut i prefereix no fer gaire valoracions fins que no hagin passat més dies. Tanmateix, afirma que el límit d’aforament produirà una reducció dels assistents. “Costarà que la gent vulgui fer cua per comprar un petit obsequi de Nadal” admet. D’altra banda, la Maria Teresa Crespi també prefereix no fer previsions de vendes, però ella considera que la població necessita alegries i que la Fira de Santa Llúcia en dóna. “Els articles de Nadal aporten il·lusió i nosaltres els fem d’allò més bé” explica Crespi. A la seva parada, ella prefereix no innovar gaire, perquè l’experiència li diu que els obsequis i regals més clàssics són els més sol·licitats pels clients.

La Fira de Santa Llúcia estarà oberta fins el dia 23 de desembre. Per tant, encara queden dies per anar a comprar els obsequis que decoraran les cases durant les festes de Nadal.

Obsequis de Nadal/ VICTÒRIA ROVIRA

Paradista/ VICTÒRIA ROVIRA

Parada de la Fira/ VICTÒRIA ROVIRA

Cua a les afores del recinte/ VICTÒRIA ROVIRA

Publicitat
Comentaris
To Top