Ciutat

Comença el cribratge intensiu per als veïns del CAP Creu de Barberà

Una de les proves en el cribratge de la Creu Alta / VICTÒRIA ROVIRA

Del 2 al 5 de desembre la població atesa al CAP Creu de Barberà de Sabadell està cridada a participar en un nou cribratge intensiu per detectar casos de coronavirus. Les proves es fan al centre cívic Ca n’Amiguet de Barberà (Via de Sant Oleguer, 20) per la proximitat al municipi. L’horari és de 9 a 14 h i de 15 a 19 h, les proves són gratuïtes i només cal portar la Targeta Sanitària Integral (TSI).

Com a la resta de testeigs massius, hi poden anar els veïns majors de 16 anys asimptomàtics. Els sabadellencs que hi poden anar són residents als barris de Les Termes i Creu de Barberà que tenen aquest CAP de referència. Els resultats de la prova els podran saber en 15 minuts si se’ls fa un test d’antígens ràpid (TAR) o en unes hores si es tracta d’una PCR. Es podran consultar per SMS o La Meva Salut.

Aquest nou cribratge intensiu se suma als que ja s’han fet en els darrers dies als barris de la Creu Alta, Can Puiggener, Torre-romeu i el Poblenou. Del 23 al 27 de novembre, a la Creu Alta es van fer 2.189 proves PCR, que van permetre detectar 37 casos positius, mentre que a Torre-romeu s’hi van comptar 770 TAR amb 3 casos positius, tot i que amb un dia menys de proves.

Comentaris
To Top