Publicitat
Ciutat

Es permetrà la mobilitat arreu de Catalunya els dies de celebració de Nadal

La C-58 amb poca densitat de circulació el 16 de març del 2020 / ACN

El Govern ha garantit aquest dijous que es permetrà la mobilitat arreu de Catalunya per reunir-se els dies assenyalats de celebració de Nadal, independentment dels trams del pla de desescalada.

El pla de Nadal aprovat dimecres pel Procicat establia unes condicions per celebrar les festes, però fixava que la mobilitat continuava depenent del tram en què es trobés Catalunya. Però la consellera de Salut, Alba Vergés, i el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, han deixat clar que les famílies es podran reunir encara que visquin en comarques diferents els dies específics de celebració, tot i que en general s'estarà aplicant com a mínim un confinament comarcal de cap de setmana.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top