ESPORTS

El Club Natació de vòlei torna a Les Naus amb un doble duel de luxe

Les noies volen consolidar-se en el lideratge / CEDIDA (CNS)

Lideratge en joc. Està sent una temporada de somni per a la secció de voleibol del Club Natació Sabadell a Primera Nacional. Tots dos equips sèniors es mantenen imbatuts en els seus respectius grups. Aquest dissabte tornen al pavelló de Les Naus després de l’obligat exili al Pavelló del Sud pel tancament de les instal·lacions per la Covid-19. I ho faran amb un doble duel de luxe, contra els seus rivals directes en la lluita pel lideratge. El conjunt masculí (21 punts), ara mateix segon classificat, rep el CV Roquetes (23), líder, a les 16 h. La diferència de dos punts és perquè el conjunt nadador té un duel pendent a la pista del CV Olot que es jugarà aquest diumenge a La Garrotxa. Per tant, els nois de Jordi Fernàndez tenen l’oportunitat de desbancar el Roquetes si surten airosos d’ambdós partits. Un gran al·licient.

També l’equip femení viu una arrencada de lliga històrica. Mai havia guanyat els vuit primers partits. Amb 21 punts lidera la classificació, amb 2 d’avantatge sobre el Vòlei Sant Just, el visitant d’aquest dissabte (18 h) també a Les Naus.  “Pot ser un partit molt maco i també molt difícil”, explica el tècnic Hugo Gotuzzo, qui també recorda que el Sant Just va ser el campió del grup la temporada passada i “és un equip que sempre ens crea moltes dificultats”. Una de les claus de la magnífica temporada del conjunt nadador és la gran compenetració de les noies a la pista. “Hi ha hagut molts canvis aquesta temporada, però les noves jugadores s’han adaptat molt bé i totes són molt treballadores, sempre venen amb ganes d’entrenar. Això és molt important. També hem aconseguit tenir moltes variants en el nostre joc”.

És encara molt aviat per parlar d’objectius, però Gotuzzo no descarta les fases d’ascens. “Quan comença la temporada, la il·lusió és lluitar per les dues primeres places. Ja ho vam viure la temporada 2017/18 i va ser una gran experiència. Sabem que no serà gens fàcil i ens haurem d’enfrontar a rivals molt potents. El somni el tenim, però només es podrà complir amb el treball diari”, subratlla.
El retorn a Les Naus serà un punt a favor en el duel d’avui. “Tot i ser una pista molt diferent, ens vam adaptar força bé al pavelló del Sud i estem molt agraïts a l’Ajuntament per poder seguir jugant, però Les Naus és casa nostra i notem que és una pista difícil per als rivals”, assegura el tècnic del Club Natació Sabadell. Cap dels dos equips sabadellencs vol despertar d’aquest gran inici de temporada. La victòria els pot confirmar en un doble lideratge històric a la Primera Nacional de vòlei.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top