BADIA

Contenidors reciclats: del port a l’hort urbà de Badia

Aspecte que llueixen les casetes de material reciclat / CEDIDA

Donada la limitada superfície del municipi, els horts urbans estan situats al costat de la C-58. S’han creat 94 parcel·les, de 80 metres quadrats cadascuna. Tenen la particularitat que les casetes dels horts estan dissenyades a partir de contenidors de mercaderies de port reutilitzats, segons el projecte realitzat per l’arquitecte municipal Daniel Serrano. Cada parcel·la té accés a un porxo que es recolza sobre el contenidor. A partir de cada contenidor s’han fet quatre casetes.

Zona de pícnic

L’espai dels horts se situa a dos nivells de cota diferent, tot generant quatre espais diferents. A banda dels horts, l’equipament verd també ofereix una zona de pícnic, amb un contenidor doble. Igualment, no falta el bany d’homes, de dones, i l’adaptat; així com taules per menjar i arbres que oferiran ombra.

El període per presentar sol·licituds per accedir a unna de le spracel·les ja s’ha obert i s’allargarà fins el 20 de gener de 2021. En cas que hi hagi més persones inscrites que parcel·les disponibles, s’habilitarà un període d’al·legacions corresponents fins a la seva al·legació definitiva. 

La cessió d’ús tindrà una durada de dos anys renovables automàticament per anualitat (tret que es manifesti el contrari).

Comentaris
To Top