Ciutat

Acabades les obres de millora a 152 àrees de jocs infantils

L’Ajuntament de Sabadell ha finalitzat les obres de renovació i modernització de les 152 àrees infantils de tots els districtes de Sabadell. Ja s’han obert al públic els últims espais que s’han reformat: les places del Farell i de la Llibertat, els parcs de Tierno Galván i de la Romeua i el carrer de la Mola.

Les obres han suposat una inversió de gairebé 1,6 milions d’euros i es van aprovar el 2018. Un any més tard, es van adjudicar. La superfície aproximada de l’actuació total és de 8.600 metres quadrats i les obres s’han dividit segons el grau de millora: remodelació integral o millores de diferents elements i accions de manteniment.

La renovació dels elements de joc infantil de les places s’ha basat en la idea Disseny per a tothom. Segons l’Ajuntament, les millores tenen per objectiu aconseguir que els infants desenvolupin el joc imaginatiu, simbòlic, d’equilibri i motriu també a l’aire lliure.

Comentaris
To Top