ESPORTS

Patides victòries del Club Natació de voleibol per continuar líders imbatuts

Les jugadores d'Hugo Gotuzzo tenen motius per l'alegria / Ll.F.

De la mateixa manera. Els sèniors del Club Natació Sabadell també sabent patir per guanyar. Tots dos s’han imposat als seus rivals en el tie-break del cinquè set per continuar líders imbatuts dels seus respectius grups. El femení ho ha aconseguit a Ses illes, a la difícil pista de l’Energia Sóller, per 2-3. Les noies d’Hugo Gotuzzo s’han trobat amb un primer set clarament advers (25-17), però així ha estat com una motivació per reaccionar i donar-li la volta al marcador amb un contundent 14-25 i un 23-25.

Les illenques, amb una plantilla molt potent, han igualat amb un 25-21 en el quart parcial que ha propiciat un emocionant tie-break que s’ha resolt amb un ajustat 13-15, suficient per guanyar i continuar com a líders. Això sí, el 2-3 suposa sumar dos punts i el principal perseguidor, el Sant Just, retalla un punt perquè ha guanyat per 3-1 el seu duel i en suma tres. La pròxima jornada (dissabte, 17.30 hores) el Club Natació rebrà el FC Barcelona a Les Naus.

El masculí de Jordi Fernàndez semblava encarrilar bé el partit a la pista de L’Encamp amb un 16-25 al primer parcial i un clar 11-25 en el tercer set després de perdre el segon (25-18). Però no han pogut sentenciar en el quart (25-22) i el desenllaç s’ha decidit en un tie-break dominat pels locals fins al tram final. Els nadadors han remuntat de manera gairebé agònica per imposar-se per 15-17 i refermar així el lideratge conquerit la setmana passada. En l’últim partit d’aquest atípic 2020 s’enfrontaran al Cisneros amb l’objectiu de consolidar-se en la seva privilegiada posició.

Comentaris
To Top