Publicitat
Ciutat

Tiroteig relacionat amb el tràfic de droga en un domicili de Ca n'Oriac

Diversos trets a l'interior dels baixos d'un domicili del carrer de València, a Ca n'Oriac, van alertar els veïns de la zona, dimecres al vespre. Es van produir amb una pistola de fogueig, sense que causessin ferits. L'incident està relacionat amb la venda i la distribució de droga, segons apunten fonts coneixedores dels fets.

De fet, s'estan investigant els implicats per un presumpte delicte contra la salut pública. Fonts veïnals denuncien que el domicili del carrer de València, on es van produir els trets, està ocupat des de fa aproximadament un any i que serveix als ocupants de "focus de distribució" de substàncies estupefaents.

Els trets van causar por entre els veïns del barri: "Vam sentir els trets i la gent va començar a cridar, a sortir al carrer, i de seguida va venir la policia. Es va armar un enrenou impressionant", explica un testimoni dels fets. S'hi van personar unitats dels Mossos d'Esquadra, que van comprovar que l'arma disparada era de fogueig. La investigació continua oberta.

Els Mossos d'Esquadra van intervenir en l'incident / D.S

"Estan passant de nosaltres"

Un testimoni dels fets denuncia que van alertar la policia de l'ocupació en el moment que es va produir, aproximadament un any enrere. "Estan passant de nosaltres, a Ca n'Oriac. No ens tenen en compte", lamenta, a més de reclamar més seguretat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top