Ciutat

La pluja inunda l’entrada de l’escola Can Rull: els nens hi han entrat passant uns bancs

L’entrada de l’escola pública de Can Rull s’ha tornat a inundar aquest divendres al migdia a causa de la pluja que cau a Sabadell. El director i el conserge del centre han posat bancs a l’entrada perquè els alumnes hi poguessin entrar sense mullar-se els peus. L’AMPA fa anys que denuncia que els embornals no drenen prou bé l’aigua cada cop que plou. Operaris de l’Ajuntament de Sabadell han revisat i buidat els embornals a mitja tarda. I el consistori revisarà la situació i estudiarà possibles millores de la zona.

L’entrada a l’escola, aquesta tarda / CEDIDA

“Ha estat una mica esperèntic”, resumeix un pare de l’escola, José Ruiz. Tal com explica, el problema és que l’entrada al centre fa baixada i s’hi acumula sorra, fulles i burtícia, amb el problema que quan plou l’aigua no marxa, s’acumula i converteix l’entrada en un gran bassal.

L’entrada a l’escola, aquesta tarda / CEDIDA

El director de l’escola i el conserge han posat dos bancs de forma provisional perquè els alumnes no es mullin per entrar. Però aquesta no és la solució que volen des de l’escola Can Rull i Ruiz reclama una resposta que arregli el problema de base. Actualment “crec que no és una situació digna. Si no hi posen una solució això tornarà a passar”, afegeix aquest pare.

Comentaris
To Top