Publicitat
Ciutat

Agressió a un home quan estava amb la seva família

L'atac ha tingut lloc entre el carrer Covadonga i el carrer dels Comtes

L'ambulància s'ha desplaçat fins el lloc dels fets/ CEDIDA

Aquesta tarda un home ha patit una agressió mentre estava amb la seva dona i els seus dos fills, un d'ells d'uns 18 anys i l'altre, bebè. La família estava dins del seu cotxe particular quan un grup de nois han entrat a la carretera i els hi han impedit seguir circulant. Davant això, el pare ha baixat i ha demanat que els deixessin passar, però els joves han decidit agredir-lo.

El fill gran, en anar a socórrer el pare, ha rebut una empenta. Després, tots els nois, d'entre 16 i 18 anys, han sortit corrent i han marxat. L'agressió ha tingut lloc entre el carrer Covadonga i el carrer dels Comtes, aproximadament a les vuit de la tarda.

Després dels fets, la família ha trucat a la Policia Municipal i als serveis mèdics, que han arribat poc temps després. Tanmateix, l'home no ha volgut assistència mèdica. Segons alguns veïns, no és el primer cop que aquest grup de nois actua d'aquesta manera. De moment, la policia està investigant els fets.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top