Ciutat

El Taulí, protagonista de La Marató

S’han dut a terme dues activitats benèfiques per a recaptar diners per la campanya solidària

Els professionals sanitaris han rebut un obsequi dels membres del Vespa Club/ VICTÒRIA ROVIRA

L’Hospital Parc Taulí ha acollit aquest diumenge al matí dues activitats benèfiques per La Marató de TV3. D’entrada, l’Escola de Música Creu Alta ha realitzat un concert al Quiosc Modernista, en què els assistents, prop del centenar, han tingut l’opció de fer una donació per la campanya solidària. El recinte estava controlat per membres de l’Associació de Veïns de la Creu Alta que han vigilat el compliment l’aforament i han oferit gel hidroalcohòlic a la gent.

Dos membres del grup de música/ VICTÒRIA ROVIRA

I després, els integrants de l’associació Vespa Club Sabadell ha entregat obsequis commemoratius a diversos professionals sanitaris de l’hospital i TV3 ha fet una connexió en directe del moment. Abans d’arribar al Taulí, han fet una volta per la Gran Via amb les seves vespes. De fet, es tracta d’una de les entitats amb aquesta tipologia de motos més antigues d’Espanya.

Hi ha hagut nervis fins a última hora, ja que ahir no estava clar que el Vespa Club pogués fer acte de presència al Taulí. Tanmateix, al final no hi ha hagut cap problema i s’ha dut a terme l’activitat sense cap incident. Els treballadors homenatjats han mostrat la seva gratitud per l’ofrena.

Dues dones dipositen monedes a un cartell per a La Marató/ VICTÒRIA ROVIRA

Comentaris
To Top