Ciutat

La Marató de TV3 recapta més de 10 milions d’euros

L’Hospital Parc Taulí ha tingut un paper molt important al llarg de la jornada

Xifra exacta aconseguida / TV3

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, enguany dedicada al combat contra la Covid-19, ja supera els 10 milions d’euros de recaptació (el marcador registra 10.350.819 euros en l’última actualització). La 29a edició del programa solidari homenatja el personal sanitari i els treballadors essencials que lluiten contra una pandèmia que ha deixat més de 16.500 morts a Catalunya.

En les prop de 15 hores de programació, els cinc presentadors –Laura Rosel, Raquel Sans, Mònica Terribas, Jordi Basté i Roger Escapa– han donat veu a testimonis de malalts i professionals de la salut.

Sabadell ha estat protagonista de la jornada. L’Hospital Parc Taulí ha estat un dels platons de televisió i ha organitzat activitats benèfiques per recaptar diners. Així mateix, nombroses escoles i entitats (més de 30) de la ciutat han organitzat diverses activitats solidàries durant tot el cap de setmana. Encara hi ha temps per fer donacions fins al dia 18 de gener.

El Taulí, protagonista de La Marató

Comentaris
To Top