Publicitat
Vallès

La loteria passa de llarg de Sabadell, però no de Terrassa

Local de Palau-solità i Plegamans que ha repartit el segon premi / Ajuntament

La loteria de Nadal passa de llarg de Sabadell, però el Vallès Occidental ha viscut un cop de fortuna. Veïns vallesans de Palau-Solità i Plegamans i Terrassa han estat guanyadors del segon i el tercer premi, respectivament.

A Palau-Solità i Plegamans

Deu sèries del número 06.095 van ser repartides a l'administració de Loteria número 1 del municipi, situada a l'avinguda Catalunya, 217, de Palau-solità i Plegamans.

El segon premi és d'1.250.000 euros per sèrie, la qual cosa vol dir que cada dècim rebrà 125.000 euros. L'administració ha repartit 12,5 milions d'euros al municipi. La lotera ha explicat a Europa Press que una perruqueria de la zona ha venut part del premi i que la resta s'ha adjudicat per finestreta. El premi ha caigut tard, passades les 13 h.

A Terrassa

S'han venut deu dècims, premiats amb 50.000 euros cadascun, del tercer premi a Terrassa, corresponent al número 52.472. En total, doncs, suposen mig milió d'euros repartits a la ciutat.

Han estat venuts a l'administració de loteria del Raval de Montserrat, al costat del Mercat de la Independència.

Pluja de milions a Catalunya

La rifa de Nadal 2020 rega Catalunya amb una pluja de milions i la grossa ha tornat a caure a Reus per segon any consecutiu. En aquesta ocasió, les 60 sèries venudes del 72897 a l'administració 'La Pastoreta' han deixat 240 milions d'euros a la capital del Baix Camp. La gran majoria dels dècims ha anat als treballadors d'Indústries Teixidó, a Riudecols. Un dècim de la grossa també s'ha venut al barri de Bonavista de Tarragona. El segon premi, el 06095, ha agraciat Catalunya amb 10 sèries a Palau-solità i Plegamans (12,5 milions d'euros) i 2 sèries a Badalona (l'administració en tenia 15 i n'ha retornat 13). També s'ha venut sèries d'aquest 06095 a Vallirana, Barcelona i Lleida. El tercer premi de la rifa –el 52472- ha deixat 15 sèries a Ripoll (7,5 ,milions d'euros).

Igualment s'han repartit quatre sèries més del tercer premi –amb 50.000 euros cada dècim- a Sant Boi de Llobregat, Terrassa, Santa Margarida de Montbui (Anoia) i Anglès (Selva).

Després dels 320 milions d'euros que l'any passat va repartir el Centre Aragonès 'El Cachirulo' de Reus –comprats en una administració de Salou-, la grossa de Nadal ha caigut per segon any consecutiu a la capital del Baix Camp. En aquesta ocasió 240 MEUR gràcies a les 60 sèries a l'administració 'La Pastoreta'. El premi s'ha cantat just després de migdia –a les 12.02 hores- i està dotat amb 400.000 euros cada dècim, 4 milions d'euros la sèrie. A banda de Reus, la grossa 2020 també s'ha venut a Punta Umbría (Huelva) -60 sèries- i a Granada (45 sèries). Igualment s'han repartit sèries individuals a Bilbao, O Grove (Pontevedra), Madrid i Boñar (Lleó).

El tercer premi de la rifa de Nadal –el 52472- ha deixat 15 sèries premiades a Ripoll amb un total de 7,5 MEUR. Es tracta de l'administració de loteria número 2 'El Trebol', al número 9 de la plaça d'Anselm Clavé. També s'han repartit quatre sèries més a Sant Boi de Llobregat, Terrassa, Santa Margarida de Montbui i Anglès. El premi, dotat amb 50.000 euros cada dècim, s'ha cantat a les 11.30 hores. També s'ha venut a Torrevella, Barbate, Conca i Toledo, entre d'altres.

Els quarts premis de la loteria de Nadal han estat els més esquius amb només un dècim del 75981 venut a Creixell (Tarragonès). Pel que fa als vuit cinquens premis –dotats amb 6.000 euros cada dècim- tots pràcticament han esquitxat Catalunya. El més matiner ha estat el 86986, cantat a les 9.18 hores, i que ha deixat 25 sèries premiades a l'Hospitalet de Llobregat –a l'administració Jerónimo 28- i 9 dècims a Girona. El 37023, el segon cinquè premi, ha venut dues sèries a la Llagosta i Vielha.

El 19371, el tercer cinquè premi de la rifa de Nadal, ha repartit una sèrie a Palamós (Baix Empordà). L'altre cinquè premi que ha tocat a Catalunya, el 28674, ha deixat 30 sèries a Sort –a la Bruixa d'Or- i 10 a Barcelona, a l'administració número 6 'El Delfín', al carrer de Sants. El 43831, el setè cinquè premi, ha repartit dues sèries a Barcelona i Salt. Finalment, el vuitè i últim cinquè premi –el 31617- ha repartit 17 sèries a Valls, a l'administració de loteria situada a la plaça del Pati.

Amb l'acumulat de la grossa, el segon i el tercer premi, Catalunya ha aconseguit més de 265 MEUR, recuperant gran part dels 340,3 MEUR gastat pels catalans en aquesta rifa de Nadal 2020. Enguany, les vendes de loteria havien caigut un 7,66% a Catalunya, amb una despesa per habitant de 44,34 euros. La facturació total a nivell d'Espanya ha estat de 2.582 MEUR, un 11% menys que l'any 2019, un fet que s'atribueix al coronavirus.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top